středa 26. června 2013

"tento způsob léta zdá se mi..."

   Není to tak dlouho, co jsme nadávali na to tropická vedra a teď pro změnu spíláme špatnému červnovému počasí. Typické. Má to ovšem svá pozitiva. Pánové kteří ze zimních bund skočili rovnou do svých letních outfitů (ať už to jsou ikonizované ponožky v sandálech, kapesníky na hlavách, prořídlé spartakiádní trenýrky, slamáky, kristusky, lněné kalhoty atd...) teď mohou ze sebe udělat džentlmeny a provětrat to "pravé jarní" obleční. A tím je... chvíle napětí... 

SAKO !!!

   Jistě, doby prvorepublikových elegánů jsou už nejspíš ty tam. Předchozí režim se na nás podepsal opravdu vydatně, ale musíte uznat sami, že by bylo milé potkat úhledně oblečného člověka na cestou do práce nebo po cestě pro noviny. Proč si občas jen tak na cestu do práce neuvázat kravatu a nehodit se jen tak do gala.

následující fotky jsou z editorialu japonského vydání GQ (sice z roku 2011, ale než někoho takového u nás potkáme, tak to asi bude ještě nějakou dobu trvat...:-))))











Nick  Wooster

    A když si člověk neví rady, tak stačí vyhmátnout na netu nějakou tu módní ikonu. Pokud jde o saka, tak machrem v oboru je tenhle dvaapadesátiletý pokérovaný pán.  A k saku (ať je kárované, šedé, béžové, ostře růžové nebo maskáčové) si klidně vezme i kraťasy.
Doporučuji si vygooglit nějaké jeho fotky. Ať už kvůli hadrům nebo kvůli Nickovi samotnému...































Žádné komentáře:

Okomentovat