V rámci akce Restaurant Day parta lidí oživila berounské Zborovské nábřeží. Skupinka kuchařů a kuchařek otevřela na jeden den svoji malou domácí restauraci a nabídla kolemjdoucím něco k snědku ze své kuchyně. Takže jste se mohli občerstvit v BISTRU DĚD, spláchnout skvělou krmi pivem Třebáňský Bobr z KOŠTOVNY HASÍME, nebo si dát nášup ve ŠMAKY RESTU. Pokud někdo zatoužil po kulturní stravě, tak si mohl vybrat knihu v ANTIKVARIÁTU Z BANÁNOVÉ KRABICE.
I přes téměř nulovou propagaci akce se u skvělého jídla sešla pohodová banda lidí.
Možná že to naše blbé město má ještě nějakou šanci a člověk nebude muset být odkázaný na obskurní akce požehnané městem, které jsou většinou beztak pouze záminkou k sebeprezentaci hloupé blondýny, co sedí na radnici.
pivo Třebáňský Bobr, paštika a cibulová tyčka z Bistra Děd. Geniální kombinace. |
Humus, tabbouleh, cibulový dip, paštička, pečená paprika... |
Něco z těch dobrot si člověk prostě musel donést domů. Konkrétně játrovou paštiku s mandlemi,cibulovou marmeládu a domácí pampeliškový med... |
Za informace ohledně akce velké díky Honzovi.
foto: maloměšťák
Žádné komentáře:
Okomentovat