sobota 17. května 2014

Restaurant Day BEROUN

Vypadá to, že se u nás ve městě ještě pořád najdou nadšenci, kterým společenský život není úplně šumák a s chutí dělají něco pro ostatní. 

V rámci akce Restaurant Day parta lidí oživila berounské Zborovské nábřeží. Skupinka kuchařů a kuchařek otevřela na jeden den svoji malou domácí restauraci a nabídla kolemjdoucím něco k snědku ze své kuchyně. Takže jste se mohli občerstvit v BISTRU DĚD, spláchnout skvělou krmi pivem Třebáňský Bobr z KOŠTOVNY HASÍME, nebo si dát nášup ve ŠMAKY RESTU. Pokud někdo zatoužil po kulturní stravě, tak si mohl vybrat knihu v ANTIKVARIÁTU Z BANÁNOVÉ KRABICE.

I přes téměř nulovou propagaci akce se u skvělého jídla sešla pohodová banda lidí.

Možná že to naše blbé město má ještě nějakou šanci a člověk nebude muset být odkázaný na obskurní akce požehnané městem, které jsou většinou beztak pouze záminkou k sebeprezentaci hloupé blondýny, co sedí na radnici.





pivo Třebáňský Bobr, paštika a cibulová tyčka
z Bistra Děd. Geniální kombinace.

Humus, tabbouleh, cibulový dip, paštička,
pečená paprika...

Něco z těch dobrot si člověk prostě musel
donést domů. Konkrétně játrovou paštiku
s mandlemi,cibulovou marmeládu
a domácí pampeliškový med...

Za informace ohledně akce velké díky Honzovi.

foto: maloměšťák

Žádné komentáře:

Okomentovat