neděle 4. května 2014

Publikus

Hospod, bister, restaurací, kaváren, klubů a nevím čeho všecho je v Budapešti nepočítaně. Ale jen v některých nemáte pocit, že jste obsluze na obtíž. V maďarské metropoli  trávím další měsíc a seznam podniků, kam už vážně nikdy nevkročím, narůstá. 

Ovšem dnes jsem narazil na něco co prostě musím vychválit až do nebes. Podnik Publikus na Kecskeméti útca (facebookový profil zde). Jednoduchý koncept, kdy si z nabídky, které se denně obměňuje, vyberete dvou nebo tří-chodové menu (v prvním případě zaplatíte 1490 v druhém 1990 forintů).

Publikus nabízí za málo peněz vyskokou kvalitu a natolik vydesignované prostředí, že se bych tam nejraději snad i rovnou bydlel. Navíc obsluha vypadala, že jí práce opravdu baví a dezert nám přinesl jeden vysmátý klučina který je, jak jsem se teď dočetl, jedním z majitelů. 

Květáková polévka, kachní prsa s thajskou omáčkou a šťouchanými brambory a panna cotta s malinami za dvě kila... No nekupto. Jediné co mi vrtá hlavou jestli jsou ti dva chlapíci partnery pouze po obchodní stránce...:-)))













  


Publikus bych neobjevil nebýt kolegyně Míši. Takže tímto díky!!!


fotografie: facebook Publikus, maloměšťák, Míša

Žádné komentáře:

Okomentovat